Paceshifters – Brand New Plan

 

Paceshifters - Brand New Plan

Op vrijdag 3 september presenteert Paceshifters het nieuwe album ‘Brand New Plan’. Om dit te vieren doet de band een aantal clubshows en festivals in Nederland waaronder Paradiso, Vera, Zwarte Cross en Paaspop.

‘Brand New Plan’ verschijnt via Paceshifters/Warner/ADA en ook als fysieke uitgave via Concerto Records.

Het album ‘Brand New Plan’ is een nieuwe etappe in de muzikale reis van de band. Op dit album toont Paceshifters zich nog altijd vaandeldrager en schatbewaarder van de grunge en alternatieve rock.

3voor12 schreef over de eerste single ‘Hurdles’ dat het ”Misschien wel de sterkste Nederlandse rocksingle in jaren” is. Het nieuwe album is ruimtelijker en dynamischer dan hun voorgaande langspelers. De samenwerking met producer Ian Clement (Wallace Vanborn) was zeer geslaagd. Gitarist/zanger Seb Dokman: “We zijn super trots op dit nieuwe album. We kunnen niet wachten om dit met iedereen te delen.”

In het afgelopen anderhalf jaar was het net als voor andere artiesten voor Paceshifters behelpen en aftasten. Voor de fans richtten ze The Bakkie Society op, een officiële Paceshifters fanclub. Ondanks corona gaf de band in 2020 nog een twintigtal liveshows waaronder een optreden voor Rockpalast in Bonn en een geslaagde semi-akoestische campingtour.

Maar het mooiste zijn toch de optredens voor een volle zaal, want dat missen ze. Vanaf september overal in het land, Paceshifters live met hun spiksplinternieuwe plan.

Paceshifters – tourdata 2021

30.07 Grasnapolsky, Scheemda
04.09 Dauwpop, Hellendoorn
05.09 Paaspop, Schijndel
26.09 Zwarte Cross, Lichtenvoorde
30.09 Mezz, Breda
01.10 Sniester, Den Haag
09.10 Ekko, Utrecht (release show)
15.10 Kliko Fest, Haarlem
21.10 Vera, Groningen
22.10 Bibelot, Dordrecht
11.12 Rotown, Rotterdam
16.12 Merleyn, Nijmegen
17.12 Burgerweeshuis, Deventer
23.12 Paradiso, Amsterdam

Hits: 3