Corvin Silvester – The Sun & The Cloud (EP)
Format: CD – Digital
Label: Continenetal Record Services
Release: 2020

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger en gitarist (en bespeelt af en toe een mandoline), singer/songwriter.

Hij speelde op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkte samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal), Bernard Gepken (Lohues, Maaike Ouboter) e.v.a. en bracht in eigen beheer diverse releases uit met o.a. C.C.Grand en Crowjane.

Met de southern rockers van Copperhead County speelt hij op diverse podia in Europa en onlangs tekende de band een platendeal met het Nederlandse platenlabel Continental Record Services.

Een optreden van Corvin Silvester bestaat uit een mix van voornamelijk eigen werk en een enkele cover, herkenbaar maar geheel in zijn eigen stijl gebracht.

Zijn muziek kun je scharen onder de noemer “country-noir”, akoestische liedjes recht uit het hart, soms donker, soms licht, maar altijd eerlijk.

Geïnspireerd door helden als Jason Isbell, Ryan Bingham en Chris Stapleton gaat Corvin Silvester gewapend met ruim 2 uur muziek op pad, op zoek naar een luisterend oor.

Tracks:
01. Be Still My Love
02. Sally Joe
03. Time
04. Howling
05. The Sun & The Cloud
06. Lowdown

Website: Continenetal Record Services

Hits: 7