The Liberators – Waitin’

 

The Liberators - Waitin'

The Liberators – Waitin’
Format: CD
Label: GMR Music
Release: 2021
Release datum: 13 augustus, 2021

De muziek van de band is het best te omschrijven als stevige rockblues gebaseerd op de wortels van de hedendaagse populaire muziek.

Verschillende nummers op het nieuwe album verwijzen naar deze originele roots, zoals Waitin’ met verwijzingen naar zware elektrische blues; Can’t Wait Another Day en Look for More heeft symfonische rockinvloeden en een link naar Jazz en Fusion; Clash is een eerbetoon aan de punk; Money Talks met zijn Motown-intro; Fooling Around met reggae- en ska-invloeden en Wrong Distraction als een meer traditioneel fingerpicking bluesnummer.

Het is een reis door het verleden en heden van de populaire muziek. De titel weerspiegelt een van de moeilijkste periodes in het leven van veel muzikanten.

Door de wereldwijde Covid-19-lockdown worden muzikanten hard getroffen door de sluiting van de culturele gemeenschap en het gebrek aan live-optredens. Het belangrijkste voor veel muzikanten is immers op het podium staan ​​en interactie hebben met het publiek.

Alle muzikanten in de wereld zijn momenteel “Waitin’, totdat ze weer op tournee kunnen gaan en deelnemen aan de dans die live performance belichaamt samen met een publiek.

Website:The Liberators

 

Hits: 5