Single I Travellin’ Blue Kings – It’s Better

 

“It’s Better” de nieuwe single van
TRAVELLIN’ BLUE KINGS

De vernieuwde “full Belgian” Travellin’ Blue Kings ziet eind 2020 het daglicht en kent een belangrijke update in najaar 2023. De band torst stevige adelbrieven en een indrukwekkende stamboom: Blues Lee, Last Call, The Electric Kings, The Scabs, Hideaway, Howlin’ Bill, … just to name a few.

Het 2de album ‘Bending The Rules‘ verscheen in 2022. Meteen de synthese van de passie en het kunnen van vijf heren die eigenlijk niets meer te bewijzen hebben. De titel zegt het helemaal: (h)eerlijke songs die niet noodzakelijk binnen de lijntjes van het genre kleuren, maar die gewoon zichzelf invullen. Het album werd heel goed onthaald en kon op behoorlijk wat airplay rekenen in Europa én de States, zodat de band geboekt werd in Frankrijk, Nederland, Duitsland en Noorwegen.

De in mei 2023 verschenen single “Brothers and Sisters” bevestigt het ingeslagen pad, zij het dit keer met een snuifje gospel, en getuigt andermaal van een kritische blik op het reilen en zeilen in de wereld. En dan is er nu “It’s Better” ….

Website: http://www.travellinbluekings.com/

Travellin’ Blue Kings - It's Better