Regina Bonelli – Didn’t I
Format: Digital single / Label: True Groove Records
Release: 2020

Tekst: Peter Marinus

Soms is het heerlijk als je alle toestanden rondom het Corona virus even kunt vergeten. Regina Bonelli, een zangeres, componiste, toetsenisten en producer, oorspronkelijk van Italiaanse afkomst en nu woonachtig in New York, heeft dat prima begrepen.

Zij komt nu met de single Didn’t I, die zij zelf omschrijft als een “relax and close your eyes groover”.

Regina is geen onbekende in de muziekwereld want zij werkte al samen met artiesten als Popa Chubby, Ronnie Earl en Bobby Rush.

Haar nieuwe single is een cover van de soulklassieker van Darondo uit 1972 en Rita wordt bijgestaan door haar band the True Groove All Stars en producers Tomas Doncker en James Dellatacoma.

Met deze single krijg je precies wat Regina je beloofde. Een luxueus ontspannen soulnummer, mede door de strijkersgeluiden, afkomstig uit de synthesizer. De single neemt je mee terug naar de sougeluiden van Diana Ross & the Supremes. Dat komt ook vooral door het scherpe soulvolle stemgeluid van Regina waar een Diana Ross randje aan zit.

De True Groove All Stars voorzien haar van een heerlijk warme groove en de mix van 2TT maakt dit een prima ontspannen, warme single.

Echt zo’n nummer waarbij je je ogen sluit en Corona even vergeet.

Heerlijk nummer!

Tracklist:
01. Didn’t I

Website: Regina Bonelli