credits: Vigfus Sigurdsson

 

Op 10 juli brengt Àslaug een nieuwe versie van ‘In My Head’ uit, ze vertelde hierover het volgende:

“Sinds het schrijven van ‘In My Head’ is mijn kijk op (verliefd worden) liefde enigszins veranderd. Ik was altijd erg gefocust op hoe ik mezelf op afstand kon houden. Ervoor zorgen dat ik niet in een situatie terecht zou komen waarin iemand verliefd zou worden, wat er onvermijdelijk toe zou leiden dat ten minste één persoon zijn gevoelens gekwetst zou krijgen. Deze gedachtegang kruipt nog steeds soms in mijn brein, maar ik merk het nu. En aangezien het geen erg nuttige gedachte is, doe ik mijn best om het voorzichtig los te laten.

Deze verandering van mening heeft geleid tot een verandering in compositie. Een zachtere, liefdevollere, alternatieve versie van ‘In My Head’.”

Luister naar ‘In My Head (Alternate Version)’: Áslaug – In My Head (Alternate Version)

Eerder dit jaar, op 20 maart bracht Àslaug haar debuut EP uit met dezelfde naam. Op de EP brengt de Utrechtse zangeres je mee in haar persoonlijke verhalen. De ziektes van onze generatie laat ze zien via haar kwetsbaarheid, haar woede en haar frustraties wanneer liefde eindigt.

Zie ook: https://www.bluestownmusic.nl/aslaug-aslaug/

Website: Àslaug