Bart Ryan kondigt nieuwe plaat ‘Starlight and Tall Tales’ aan

The Healer is de tweede single release van de nieuwe CD ‘Starlight and Tall Tales’ van de uit Nashville afkomstige gitarist singer-songwriter Bart Ryan.

Starlight and Tall Tales komt 18 september 2020 uit. The Healer, is een met soul doordrenkte rocker en vertelt het verhaal over een mysterieuze en machtige vrouw die alles kan oplossen wat voor een probleem je ook hebt… en is bovendien ook nog geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Deels opgenomen in LA en geproduceerd in zijn huis studio in Nashville, schakelde Bart Ryan de hulp in van een aantal van de beste in de business waaronder Jim Evans (Delbert McClinton, Vince Gill) op drums en Ted Russell Kamp op bas (Shooter Jennings).

Pablo Bryant klaarde de klus in LA en was verantwoordelijk voor de video en cinematografie. De filmsessies in Nashville en het bewerken van de video werden gedaan door Bob Tigert, die al meer dan zeventig nationale en internationale prijzen voor film en video op zijn naam heeft staan. Je vraagt je dan af, wie van beide is de mysterieuze Healer?

Credits: Bart Ryan

Website: Bart Ryan