Dé Blueskrant editie 21 is uit!

 

In 2015 besloten we om Dé Blueskrant gratis aan onze lezers te verstrekken, omdat we van mening zijn dat onze content voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Dat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten om Dé Blueskrant te kunnen publiceren.

Podia, clubs, bands, festivals, booking agencies, platenlabels, uitgevers, diverse ondernemers, muziek- en platenwinkels hebben de afgelopen vijf jaar hun vertrouwen getoond in Dé Blueskrant.

Dat heeft er voor gezorgd dat we 20 edities hebben kunnen uitgeven en meer dan 300 interviews hebben mogen publiceren, waar je de afgelopen vijf jaar van hebt kunnen genieten.

Nu de culturele sector het zwaar te verduren heeft wordt Dé Blueskrant daar ook door geraakt.  Zo zitten we met een hele grote, uiteenlopende en zeer invloedrijke beroepsgroep in hetzelfde schuitje.

Met pijn in ons hart hebben we in mei moeten besluiten om editie 21 van Dé Blueskrant uit te stellen.

Ook al heeft editie 21 even op zich laten wachten, met zoveel nieuwe releases en de uiterst belangrijke verhalen die er op dit moment verteld moeten worden was het voor de redactie van Dé Blueskrant niet een kwestie van óf we nog uit zouden komen maar een kwestie van wanneer.

Dankzij de vele donaties, steunbetuigingen en advertenties die wij de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen is Dé Blueskrant begin augustus toch van de pers gerold.

Wij danken vanuit het diepst van ons hart iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van deze -op alle vlakken- intense, emotionele en zwaar bevochten 21e editie.

 In deze krant onder meer emotionele en gepassioneerde verhalen van Eric Gales, Walter Trout, John Ellison, Melissa Etheridge, Ivan Peroti, Micke Björklöf, Malia, Bai Kamara Jr., Sloper, Eamonn McCormack, Electric Hollers en heel veel meer.

 “You can’t take the black out the blues”, zei Joe Louis Walker een tijdje geleden in een interview dat we met hem mochten doen.

Daar willen we het als redactie voor wat betreft de inhoud van deze editie graag bij laten.

 Veel leesplezier en ‘Try to Keep an Open Mind’.

 Ingrid Bosch en Marijn Ooijman

De Blueskrant is onder meer gratis te verkrijgen bij podia, clubs, cafés, muziek- en platenwinkels.

Of abonneer via: http://www.deblueskrant.nl/abonnee.html of mail: info@deblueskrant.nl