Sloper – Sloper (10″)
Format: Vinyl
Label: Suburban Records
Releasedatum: 5 juni 2020

Raw classic rock van de Internationale supergroep Sloper van Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Mario Goossens (Triggerfinger), Fabio Canini en Pete Shoulder (o.a. The Union).

Deze debuut 10″ is de voorloper op het in het najaar te verschijnen volledige album. De band was reeds te zien bij DWDD en tijdens Eurosonic Air en zouden deze zomer op diverse festivals te bewonderen zijn, maar dat gaat uiteraard niet door.

Tracks:
SIDE A:
01. Mind Melter
02. I’m Alive

SIDE B:
01. I Wanna Know
02. Shot Gun

Suburban Records heeft het nieuwe internationale gezelschap SLOPER met onder andere drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger) getekend. Ook hun eerste SLOPER-track, ‘I’m Alive’, is gelanceerd.

SLOPER bestaat uit drummers Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens, de Britse gitarist Peter Shoulder en de Vlaamse sessiegitarist Fabio Canini. Het viertal maakt muziek met een heavy classic rock sound, die dankzij het geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt.

Zuiderwijk en Goossens zijn goeie vrienden. Cesar was meerdere malen special guest tijdens Triggerfinger shows en eerder gaven ze ook gezamenlijk drum clinics. Mario was tevens van de partij tijdens ‘2000 Drummers Aan Zee’. De Brit Peter Shoulder verdiende zijn sporen in metalband Winterville, waarbij Mario op de drumkruk zat. Later werd de zanger frontman van The Union. Gitarist Fabio Canini is een Belgisch-Limburgse gitarist die vrijwel continu live speelt met diverse bands als sessiegitarist.