Single I The Damned Few – Someday

 

THE DAMNED FEW Brengt Nieuwe Single En Video “Someday” Uit

“Someday” is de tweede single van het aanstaande debuutalbum van The Damned Few. Na de vorige single Til Death Do Us Part laat dit nummer de andere kant van de band zien. Someday werd in 10 minuten schreven door frontvrouw Dion Legebeke, al liggend op de bank. Ze zegt hierover: ‘Sommige liedjes komen gewoon uit het niets. Het leven is soms niet alleen maar zonneschijn, regenbogen en baby kittens. Soms is het leven donker, kut, koud en leeg. Maar als we maar vaak genoeg doen alsof het allemaal wel goed komt, komt het misschien ook wel goed allemaal’.

De officiële video première vind plaats op de website van Hedon, waar de band in november zal optreden. Deze maand zullen ze ook nog te zien zijn als support van The Vintage Caravan en Jared James Nichols.

THE DAMNED FEW
The Damned Few is smerigheid in zijn meest pure vorm. De sound van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies, maar dan op anabolen…

Hun muziek is gemaakt met hart, ziel, ballen en blote handen. Ambachtelijk vervaardigd in de muzikale keuken van Overijssel. Een supersonische klap voor je bakkes!

Website: https://thedamnedfew.nl/

The Damned Few - Someday