Single I Luke Winslow-King – Slow Sunday June

 

Luke Winslow-King is on the Road Again met single track Slow Sunday June van het nieuwe album
If These Walls Could Talk!’
release datum: 6 mei 2022  Label: Ghost River Records

Gitarist, zanger, songwriter en producer Luke Winslow King is terug met een nieuwe single, Slow Sunday June, van zijn zevende volledige album ‘If These Walls Could Talk’.

Slow Sunday June is een liefdeslied voor een dag, gewijd aan een moment waarop het licht door de kamer valt, wanneer de duiven koeren, wanneer de klokken luiden, wanneer golven de maan weerspiegelen. Het gaat over het vinden van verrassend simplistische bevredigende momenten van rust; pure momenten die we koesteren, maar die we niet kunnen plannen of regelen. Misschien zijn dit de ware essentie van het leven?

Ken je hem nog niet! Het werk van Luke Winslow-King is een eclectische mix die deltablues, volksmuziek, traditionele jazz en rootsrock & roll combineert. Zijn liedjes vermengen hedendaagse ideeën met stijlen uit vervlogen tijden en produceren een geluid dat zowel vertrouwd als origineel is.

King heeft vier solo-albums opgenomen met het befaamde Chicago-label Bloodshot Records en is verschenen op opnames met George Porter Jr., Little Freddy King, Blue Gene Tyranny en Dr. John.

Website:https://www.lukewinslowking.com/

Luke Winslow-King - Slow Sunday June