Between The Jars Brengt Nieuwe Single En Lyric Video ‘Passing Through’ Uit

De Nederlandse psychedelische rockformatie Between The Jars heeft hun nieuwe single Passing Through uitgebracht met de daarbij behorende lyric video. Met een unieke stem, psychedelische toetsen en versnipperende gitaarriffs, voegt Between The Jars een onderscheidend geluid toe aan de muziek.

“Het idee voor dit lied is ontstaan ​​door een interesse in hoe mensen denken over het hiernamaals. Er zijn veel verschillende percepties van wat het hiernamaals inhoudt.

Gefascineerd door deze verschillende percepties merkten we een overeenkomst op: welke perceptie je ook gelooft, de ervaring die we nu hebben is vluchtig en tijdelijk. En dit idee wordt versterkt door de overtuiging dat we het meeste uit ons leven moeten halen, of zelfs elke dag, omdat dit leven niet eeuwig zal duren.

De single is onze poging om deze dagelijkse strijd van wat we kiezen ervoor om te doen, hoe we meten wat we waarderen, en hoe we ons bezighouden met wat we achterlaten, in kaart te brengen” – zegt zanger Florian Albronda.

Website: Between The Jars