Hidden Xmas Deluxe 2022 – Hidden Agenda Deluxe met Shaye Zadravec (& Tim Leacock)

 

HIDDEN XMAS DELUXE

Vaak geroemd als een van de leukste Americana bands van de lage landen is Hidden Agenda Deluxe vanwege drukke bezigheden van de individuele muzikanten nu nog hoofdzakelijk actief als gelegenheidsband. En in die hoedanigheid hebben ze inmiddels 4 uiterst succesvolle Hidden Xmas Deluxe tours achter de rug, telkens met een internationale gastzangeres.

Het idee voor een kersttour met Carter Sampson werd geboren op een hete julidag hoog op een berg tijdens een Italiaanse zomertour met diezelfde Queen of Oklahoma. Er werd een heus kerstalbum opgenomen en het hele project bleek zo succesvol dat alle zalen het volgend jaar weer inschreven op een nieuwe editie van de serie, dit keert met de Engelse Danni Nicholls als zingende kerstvrouw van dienst. De lijn werd de coronavrije jaren daarna doorgetrokken met twee Canadese solisten: Oh Susanna en Suzanne Jarvie.

Dit jaar kan Hidden Xmas Deluxe weer terecht bij de vertrouwde zalen en een aantal nieuwe podia die aansluiten voor sfeervolle concerten. Daarbij wordt naast eigen werk van de band en van de soliste ook geput uit een rijk arsenaal van prachtige Americana kerst- en winterliedjes.

De band (Bj Baartmans: zang/gitaar, Sjoerd van Bommel: zang/drums, Bart de Win: toetsen/zang en Gerald van Beuningen: basgitaar) zullen van 14 tot en met 23 december met Shaye Zadravec een van de grote ontdekkingen van 2021 gaan begeleiden. Haar albumdebuut dat tot stand kwam nadat fan Chip Taylor haar stem had ontdekt en haar had voorgesteld aan zijn Noorse producer Goran Grini.

‘Here and Now’ werd in de pers, op grass roots radio en door het publiek met lof overgoten. Onder de tourdata vindt u een kleine bloemlezing van Europese media over haar debuutalbum dat regelrecht de EuroAmericanCharts in schoot.
Voor de gelegenheid is ook Shaye’s vaste gitarist Tim Leacock van de partij.

Data:
Do 15-12 Oeffelt – Veerhuis https://hetveerhuisoeffelt.nl/deining
Vr 16-12 Den Haag – Acoustic Alley https://acousticalley.nl/wp/events/hidden-x-mas-deluxe/
Za 17-12 Leusden – In The Woods https://www.inthewoods.nl/
Zo 18-12 (beschikbaar, wel WK finale)
Ma 19-12 Bergen op Zoom – Crossroads
Di 20-12 Den Bosch – Blue Room Sessions https://www.blueroomsessions.nl/productie/hidden-agenda-deluxe-shaye-zadravec-nl-can/
Wo 21-12 Berghem – Cafe Roots https://www.ticketkantoor.nl/shop/HiddenXmas
Do 22-12 Terheijden – Open Road Sessions https://openroadsessions.nl/concerten/hidden-agenda-deluxe-shaye-zadravec/
Vr 23-12 Maassluis – The Lockkeepers http://www.thelockkeepers.nl/Concert-agenda/Xmas-de-Luxe-met-B-J-Baartmans-en-Shaye-Zadravec,-23-12-2022/

Real Roots Cafe: Shaye Zadravec is een nog jonge, uitermate getalenteerde zangeres uit Canada en ze presenteert met Now and Then een heel mooi album van een fenomenale zangeres in de lijn van de groten uit Noord-Amerika.

Bluestown Music: Shaye Zadravec nestelt zich met haar debuutalbum, wat mij betreft, aan de Americana top! Let op! Deze dame gaat groot worden!

Altcountryforum: ……haar zoete en beklijvende stemgeluid, de gevoelige en super lieve kippenvel versies die tot in de puntjes zijn uitgewerkt ……..

Lonesome Highway: Her versions are a mouth-watering flavour of what she is vocally capable of. Track this album down, slip on the headphones, put your feet up and have a listen. Satisfaction guaranteed.”

Shaye Zadravec