Friends Of Ribs & Blues

 

Friends Of Ribs & Blues

Ben jij ook zo gek op Ribs & Blues en wil je lid zijn van een leuke festivalfamilie? Dit is jouw kans. Word Friend of Ribs & Blues! Tijdens het festival krijg jij een plek waar iedereen jaloers op is, en ga je er vandoor met exclusieve cadeaus. Dit is nog niet alles! Als Friend steun jij ons festival en zorg jij ervoor dat wij nog jaren samen een feest kunnen bouwen. Voor slechts 50 euro per jaar ben jij Friend. Reden genoeg om je nu aan te melden en te genieten van alle mooie dingen die jou te wachten staan!

Welkom, wij zijn LIVE! Wij zijn binnen het festival Ribs & Blues een nieuwe club. ‘Friends of Ribs & Blues is opgericht om dé liefhebbers van Ribs & Blues een speciale plek te bieden binnen het festival.

Wat wij graag willen is dat iedereen zich kan, mag en wil aansluiten bij onze Ribs & Blues familie. Zo kunnen wij samen genieten van dit mooie festival!

Hier wil jij toch ook bij horen? Meld je hier aan: https://bit.ly/33bZXMp. De eerste 50 aanmeldingen krijgen een gratis jaarabonnement op De Blueskrant.

Website: https://ribsenblues.nl/

Ribs & Blues 2022