V¡nce – This is Who I Am

Na zijn hele leven al bezig te zijn met muziek is het Vince Kerckhaert gelukt om een album met eigen nummers uit te brengen. Onder de artiestennaam “V¡nce” is op 6 juli 2020 het album “This is who I am” uitgebracht in het Park Schouwburg in Hoorn.

 Vanaf hele jonge leeftijd is Vince geïnteresseerd in muziek en met name in het schrijven van eigen nummers. Op 15-jarige leeftijd schrijft hij een eerste song. Een simpel gitaarnummer met een op die tijdsgeest geïnspireerde protestsong-achtige tekst. 

 Hoewel dat een eerste nummer van vele was, voelde Vince nooit de emoties doorklinken in de teksten. Hij wist dat als hij ooit een nummer wilde uitbrengen, dat het iets moest zijn waar de gevoelens vanaf spatte.

 In tegenstelling tot de hedendaagse muziek, waar het vaak om het deuntje gaat en er veel herhaling plaatsvindt, heeft Vince liever nummers waar je naar kunt luisteren en die voor iedereen iets kunnen betekenen. Nummers waar je aan de zanger kunt horen dat er emotie meespeelt.

Na vele jaren van omzwervingen in de muziek, kwam hij in contact met de juiste mensen die hem een zetje in de goede richting konden geven. Nummers gingen leven. Een oude tekst werd opnieuw uit de la gehaald en nieuwe nummers werden geschreven. Bij elke zin die hij opschreef, voelde hij dat het raak was omdat de zin hem zelf raakte. Dit was wat hij wilde. Nummers met gevoel, nummers met emotie.

 Al snel was het plan geboren om een album te gaan maken. Met de juiste mensen en muzikanten om hem heen is dit prachtig gelukt. Een gevoelig album met diverse muziekstijlen die zo goed bij hem passen is nu op de markt.

 Ballad, Rock, blues, alles is vertegenwoordigd op dit album. De muziekstijl is gekozen bij de emotie van de tekst. Voor iedereen zit er wel iets bij, maar zeker voor de echte muziekliefhebber.

Website: https://www.facebook.com/youneedmusic