Vandaag komt de gloednieuwe single en video van EUT uit! 

De nieuwe single van EUT genaamd ‘Had Too Much’ gaat over een situatie waar je bijna onmogelijk uit kunt komen. Je weet dat iets of iemand niet goed voor je is, maar het lukt je niet om afstand te nemen. Een gevecht tussen lust en verstand. 
De band vertelde over de video: “We zaten al een tijdje in de lockdown en er moest een clip komen voor onze nieuwe single ‘Had Too Much’. Er waren verschillende ideeën voor de clip maar door de anderhalve meter economie en met maximaal 3 personen in een ruimte niet meer haalbaar.
 
Op een dag ontwaakte Emiel (gitarist) uit een droom, in die droom maakte we een clip waarin we allemaal genoeg hadden van het binnen zijn en afstand houden. We liepen allemaal individueel naar de Dam om elkaar daar te treffen, elkaar even gedag te zeggen en weer naar huis te gaan.
 
Emiel legde zijn droom voor aan de rest en we zijn het idee gaan uitproberen. Na een geslaagde wandeltocht ontmoeten we elkaar op de Dam en we zagen elkaar daar voor het eerst sinds weken.
 
Na al het beeldmateriaal te hebben verzameld heeft Tessa (gitarist) alle beelden weten te vormen tot een compacte muziek video, daarna is zij samen met Wies Tesselaar (vriendin van de band) waarmee Tessa het bedrijf ‘Tessalaar Film-Productions Enterprises’ heeft, de animaties gaan toevoegen. Alles is per frame getekend en hiervoor zijn in totaal 4920 tekeningen gemaakt!”

 

Website: EUT