Live Rock ’n Roll op een dienblad: Tricklebolt kondigt Drive tour aan!

Om de machine draaiende te houden en de mensen weer te laten genieten van outdoor livemuziek reist de band op 8 en 9 augustus door het hele land om vanuit de openstaande bandbus het publiek op de terrassen te komen overdonderen en eindelijk weer eens even flink de pan uit te rocken! 

Spelen voor volgepakte zalen en festivals zit er deze ‘coronazomer’ niet in.
Tricklebolt kan zich echter niet zo lang inhouden en komt hun show nu dus letterlijk aan je terrastafeltje serveren. Met een knipoog naar hun eigen song: “I’ll drive” (2017)  is het motto:
“We’ll Drive en YOU mag op het terras lekker bier drinken en genieten van livemuziek!”

Geen entreeprijs voor deze Drive-To shows, alleen zorgen dat je op tijd je tafeltje bemachtigt! Voor de liefhebbers neemt de band nieuwe merchandise en een vrije giftenpot mee.

Na de succesvolle release van de nieuwe plaat “Straight Into The Blue” in een vol Hedon zag de band vanwege de coronamaatregelen de éne na de andere geplande tourshow en festivalspot verdampen. Niets doen en afwachten was geen optie voor de Sallandse band, die bekend staat als selfmade, energiek en eigengereid. In mei organiseerde ze Nederland’s eerste Drive-In concert door in de loading dock van Poppodium Hedon in Zwolle te spelen voor een klein, gemotoriseerd publiek. De video van deze primeur werd door de media en fans zo goed ontvangen dat de band op zoek ging naar meer Drive-in mogelijkheden.

Nadat helaas geen enkele gemeente hier in de huidige omstandigheden zijn vingers aan wilde branden, creëerde de band i.s.m. Peter Pan Speedrock frontman Peter van Elderen dé oplossing: Drive-To! Op 8 en 9 augustus guerrilla-style terrassen rocken op 6 locaties door het hele land. 

TRICKLEBOLT welcomes you to 1975. Beleef de sfeer die je bent misgelopen, wanneer ook jouw geboortedatum op dat moment nog ver in de toekomst lag. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevende Hammond- tapijtjes en psychedelica. Maar ook hooks en looks à la Fatal Flowers.

Website: Tricklebolt