Single I Zero Expectations & Arqam – Last Confessions

 

Het zou in een rokerig landelijk gelegen café kunnen zijn waar het hartverscheurende ‘Last Confessions’ wordt gespeeld en gezongen. In een bluesy bed van Hammond- en fenderpiano klanken en angstaanjagende gitaarlicks zingt Arqam zijn smeekbede naar de hemel, de sterren en als er dan een God is, een pleidooi voor verlossing!

“Zero Expectations” is het creatieve pseudoniem van de in Dubai gevestigde Nederlandse songwriter, producer en videograaf Marlon van Maastricht, die zijn liedjes, video’s en kunstwerken creëert en uitbrengt onder zijn label Zero Expectations Music.

Marlon werkt samen met een verschillende internationale producers en artiesten met het doel om kunst te creëren in verschillende genres, culturen en thema’s. Voor Last Confessions is gekozen voor de samenwerking met “the Emirati King of Soul”, Arqam Al Abri, en de in Dubai gevestigde artiesten Noush Like Sploosh & Ghoshpop!

De tekst van “Last Confessions” is geschreven door Marlon van Maastricht, die ook de (lyrics)video creëerde en monteerde. Hij componeerde ook deze bluestrack in samenwerking met Tom Bailey. Het nummer is opgenomen, gemixt en gemasterd door Assaad Lakkis, ook bekend als Bull Funk Zoo, in zijn Bull Funk Studios in Dubai.

Website: https://www.facebook.com/zeroexpectationsmusic

Zero Expectations & Arqam - Last Confessions