Single I Walter Broes & The Mercenaries – Nice and Neat

 

Release datum: 23 april 2021

 Op alle platformen: Spotify, iTunes, Apple Music, YouTube, Amazon, Deezer, …

Walter Broes is één van de weinige Belgen in de roots muziekwereld wiens naam op veel plaatsen in het buitenland niet vreemd in de oren klinkt, maar eerder zelfs een beetje een vaste waarde is.

Zijn muziek zit consequent al meer dan 25 jaar in het schemergebied tussen Rockabilly, Rhythm & Blues en een soort eigenwijs punky Rock & Roll middenvingertje.

Net zoals u heeft Broes er niet het boeiendste, vrolijkste of productiefste jaar op zitten. Heeft hij een hoop ideeën, verhalen en… opinies .. over wat onze wonderlijke maatschappij zoal doorstaan heeft het laatste jaar? Zeker, maar daar wil hij u echt niet mee lastigvallen.

Wél met Nice and Neat – de spiksplinternieuwe single van Walter Broes & The Mercenaries, zijn vaste trio van de laatste jaren, voor de gelegenheid aangevuld met de piano van Niels Verheest. 

Nice and Neat is 120 seconden onwelvoeglijke, bronstige, pretentieloze rock en roll waarvan Broes vindt dat er meer zou moeten zijn in uw leven – meer van dat, en heel wat minder van dat andere, u weet wel.   

Website: Facebook