Outlaws – Dixie Highway
Format: CD – 2LP
Label: Steamhammer Records
Releasedatum: 28 februari 2020

Op hun nieuwe album ‘Dixie Highway’ nemen de Southern Rock-iconen Outlaws hun fans mee op wat letterlijk en figuurlijk de rit van hun leven is.
Al meer dan 45 jaar wuiven de Outlaws als geen andere band met de Southern Rock-vlag. Bekend om hun unieke triple-gitaarsounden country-harmonieën, werden de eerste drie albums van de in Tampa opgerichttegroep Southern Rock mijlpalen.
En sinds de release van hun comebackalbum uit 2012 en het veelgeprezen 2016 dubbelalbum ‘Legacy Live’, zijn de Outlaws niet alleen,wat hun fans ‘Southern Rock’s Last Band Standing’ noemen, maar ze zijn een toegewijde banddie nog steeds schrijven, spelen en presteren met de vaardigheiden vuur van een stel jonge bandieten.
“In de jaren ’70 had elk nummer dat we schreven te maken met de uitdagingen van deze rock & roll-levensstijl. Vandaag schrijven we over de dingen die samen iets voor ons betekenen. We graven dieper, schrijven beter, presteren sterker,”zegt mede-oprichter van Outlaws
Henry Paul.”De Outlaws hebben nog steeds iets te zeggen dat net zo boeiend is als toen we begonnen, of misschien zelfs meer”

Tracks:
01. Southern Rock Will Never Die
02. Heavenly Blues
03. Dixie Highway
04. Overnight From Athens
05. Endless Ride
06. Dark Horse Run
07. Rattlesnake Road
08. Lonesome Boy From Dixie
09. Showdown (Instrumental)
10. Windy City’s Blue
11. Macon Memories

Website: Outlaws