New Blues Festival Assen 2023

 

New Blues Festival Assen 2023

Op zaterdag 7 oktober vindt het New Blues Festival weer plaats in De Bonte Wever!

Het festival wordt al weer voor de zevende keer georganiseerd en heeft inmiddels een mooie status verworven onder de liefhebbers van kwaliteitsmuziek.

Het New Blues Festival Assen is een gezellig evenement waarmee we jaarlijks op zoek gaan naar een mooie selectie artiesten uit binnen- en buitenland. Een plek waar bluesliefhebbers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar je je hart op kan halen als het gaat om het (verder) ontdekken van de Blues. De line-up geeft dan ook volop ruimte om nieuwe muziek te proeven, aangevuld met acts die al wat langer meedraaien.

De line-up is bekend en het belooft weer een fantastische editie te worden!
We zijn trots om aan te kondigen dat niemand minder dan Reggie King Sears, Vanja Sky, Harlem Lake en GROLLO op het podium zullen staan om jullie te trakteren op de beste bluesmuziek van het moment.

Reggie Sears, bekend om zijn soulvolle stem en meeslepende gitaarspel, zal ons betoveren met zijn unieke stijl en energieke performance.

Vanja Sky, de Kroatische gitaarvirtuoos en zangeres, zal ons laten zien waarom ze een van de grootste talenten is in de blueswereld van vandaag.

Harlem Lake, de Nederlandse band die zeer binnenkort hun tweede album uitbrengt, zal ons trakteren op hun frisse, moderne interpretatie van de blues.

En tot slot hebben we Grollo Tribute to Cuby + Blizzard die ons zal meenemen op een reis door de geschiedenis van de blues met tijdloze klassiekers en onweerstaanbare groove.

Naast de fantastische muziek is het ook mogelijk om te genieten van lekker eten, een goede whisky of een lekker speciaal bier op ons speciale horecaplein.

New Blues Festival Assen is een samenwerking tussen de Bluesstichting Assen en De Bonte Wever en powered by D.I.A. Licht, geluid en beeld.

Website: https://www.debontewever.nl/evenementen/new-blues-festival-assen/

Bestel hier je tickets: https://debontewever.avayo.nl/bestel/tickets/86357?p_id=287921