Dé Blueskrant Editie 28 is Uit!

 

Editie 28 van De Blueskrant

Editie 28 van Dé Blueskrant – Eerlijk, moedig en universeel

Terwijl de wereld buiten door raast in de waan van de dag zitten wij de laatste weken fysiek achter gebarricadeerde deuren, waar we dankzij verhalen en muziek de hele wereld over trekken en zelfs naar de maan reizen.

Prachtige verhalen, eerlijk, moedig en bovenal universeel want ondanks oneindig veel tegenstellingen weegt wat ons verbindt vele malen zwaarder.
We voelen ons vereerd dat we wederom het vertrouwen kregen om deze verhalen op te mogen tekenen en hopen dat jullie ze met net zoveel plezier lezen als wij ze schreven.

En terwijl we de Aarde rondzwerven is er af en toe een harde landing wanneer één van de kittens, als we even niet opletten, op het toetsenbord springt – de ctrl-s combinatie zit sinds de afgelopen dagen muurvast in onze vingers. Kortom, complete chaos maar het was weer genieten.

We interviewden onder andere Sem Jansen Supersonic Blues Machine Tedeschi Trucks Band TOMMY CASTRO Studebaker John Marcus King Little Bihlman Deborah Bonham Sweet Bourbon en veel meer.

Daarnaast heel veel agenda’s, boeken- en albumtips en, op het menu van de Bosche Blues Bourgondiërs de Big Bastard Burger.

Website: https://www.facebook.com/search/top?q=de%20blueskrant

Genieten dus!