Blues Magazine ontvangt (terecht) de Dutch Keeping The Blues Alive Award

 

 

BluesmagazineKBA
v.l.n.r. Arie Verheul, Marco van Rooijen en Lianne Ruijgrok // Foto: Leo Gabriëls

De KBA Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Dutch Blues Foundation aan mensen of organisaties die in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bluesmuziek. 

Door Covid-19 zijn er in 2020 en 2021 bijna geen blues-optredens meer geweest en kon er niet meer live genoten worden van de bluesmuziek. Dit weerhield Marco van Rooijen er niet van om tijdens de pandemie de bluescommunity op de hoogte te houden van het laatste bluesnieuws en daarmee de blues in leven te houden.

Al dertien jaar lang dé digitale bluessite van Nederland met dagelijks bluesnieuws uit de hele wereld in de vorm van album reviews, concert verslagen, interviews, foto’s, video’s en prachtige reportages. Alles een lust voor het oog, in een moderne strakke vormgeving en gratis toegankelijk.  Uit liefde en passie voor de blues in 2008 opgestart door Marco van Rooijen en met hulp en steun van een grote groep muziekliefhebbers uitgegroeid tot een toonaangevend online magazine met een schitterende website.

Chapeau voor Blues Magazine!