Tricklebolt Presenteert Sneak Peek Van ’s Werelds Eerste Drive-In Live Album

100 procent pure rock ’n roll op een ongekende manier vastgelegd tijdens Tricklebolt’s drive-in.

Het organiseren van live evenementen is ontzettend lastig in deze tijd, maar niet voor Tricklebolt! De Sallandse rockband haalde alles uit de kast met zowel hun drive-to tour als de afsluitende drive-in show. Nu zijn ze meer dan klaar om ’s werelds eerste drive-in live album te releasen in het voorjaar van 2021.

De aankondiging van de drive-in werd al snel opgepakt door de media. Het was dan ook geen wonder dat de drive-in binnen enkele dagen volledig was uitverkocht. Dit resulteerde in een combinatie van Harley Davidsons, Ford Mustangs en een tal andere vintage voertuigen die gegarandeerd luid en duidelijk op de live opnames te horen zullen zijn. Al headbangend door het lawaai van ronkende motoren en bezoekers die na een lange tijd weer een live concert bijwoonde, speelde de band een fantastische en energieke set. Dit bracht een unieke vorm van euforie en kippenvelmomenten voor zowel de band als het publiek. 


 

Tricklebolt’s Drive In Live Album zal in het voorjaar van 2021 uitgebracht worden op alle beschikbare streamingsdiensten en natuurlijk ook op vinyl. In de aanloop van de release zullen er drie live video’s van de drive-in worden uitgebracht.