Jerry Joseph – Tick

 

Jerry Joseph - Tick

Jerry Joseph – Tick
Format: CD – Vinyl LP – Digital
Label: Dial Back Sound – Sonic RendezVous
Release: 2022

Release datum: 11 November, 2022

In juni konden we Jerry Joseph nog zien optreden met de Drive-by Truckers in Paradiso, Amsterdam. Hij was mee als support voor de Europese Drive-By Truckers tour.
Nu mogen het nummer Tick aanbieden, wat ook de titel track is van zijn aankomende album wat verschijnt op 11 november op Dial Back Sound.

Drive By Truckers en ex Dexateens bassist Matt Patton runt samen met Bronson Tew de Dial Back Sound Studios en brachten al menig fraai schijfje op eigen label op de markt zoals Krista Shows, The Great Dying, Teardrop City, Eleganza maar ook andere artiesten namen hun album op in Dial Back Sound zoals Lee Bains & the Glory Fires, Drive-By Truckers, Jimbo Mathus, The Seratones, The Dexateens, Squireel Nut Zippests, Pete Manccini om er enkele te noemen.

Jerry Joseph heeft in zijn leven zo’n beetje alles gedaan wat God verboden heeft. Daarvan deed hij in 2020 meesterlijk verslag op het album ‘The Beautiful Madness‘. Hij werd begeleid door The Stiff Boys, een alias voor The Drive-By Truckers.

Nu, twee jaar later, is er ‘Tick’, een broertje van dat formidabele album. Tick bevat een paar demo’s, drie niet eerder verschenen nummers van de Beautiful Madness-sessies en een mini-concert in de 40Watt Club in Athens, Georgia met de DBT als begeleiders.

Stoere macho-rock van de bovenste plank, als een Bruce Springsteen zonder handrem. Overweldigend!

Website: https://www.jerryjoseph.com/

Tracks:
01. Tick
02. Sometimes A Great Nation
03. The Mountain
04. South Of South
05. Quiet
06. Days Of Heaven (Live)
07. Bone Tower (Live)
08. San Acacia (Live)
09. Sugar Smacks (Live)
10. Dead Confederate (Live)

Jerry Joseph