Single I Guy Verlinde – Up On The Mountain

 

Up on the Mountain is een een Americana song over de “circle of life” met een rivier als metafoor. Net zoals een kleine rivier aan de bron al de kracht in zich draagt om een vallei te laten overstromen, heeft iedereen vanaf de geboorte reeds alles in zich om te worden die ze moeten worden.

Beschikbaar als Download, Stream & op CD & Vinyl
Op het album ‘Standing in the Light of a Brand New Day’

VIDEOCLIP GEFILMD DOOR PUBLIEK
Wanneer er geen budget is voor videoclips, moet je creatief zijn. Deze video heeft een uniek concept en werd gefilmd door het publiek vanuit elke hoek van het Minard theater.
Voor een artiest is het vaak storend wanneer er mensen tijdens een concert alles proberen te filmen. Maar op het einde van het concert van Guy Verlinde & The Artisans of Solace in de Gentse Minardschouwburg werd het publiek expliciet gevraagd om de performance tijdens het lied Up on the Mountain te filmen met hun telefoons. We ontvingen meer dan 100 filmpjes, die door de jonge filmmaker Erno Baelus tot één videoclip werden gemonteerd. 

Guy Verlinde - Standing In The Light Of A Brand New Day

POPULAIR ALBUM: STANDING IN THE LIGHT OF A BRAND NEW DAY
Dit is de 4de single van mijn laatste album, die ik dankzij een crowdfunding campagne kon opnemen. Het is mijn meest succesvolle album tot nog toe:
* Herpersing: de 1000 CD’s en 500 LP’s zijn bijna uitverkocht en er is ondertussen een herpersing van zowel de CD als de LP in bestelling.
* Wereldwijde radio airplay op nationale en regionale radiostations in Australië, België, Brazilië, Canada, Frankrijk Duitsland, Griekenland, Italië, Spanje, Nederland, UK en USA.
* Streaming: de songs van het album werden al meer dan 500.000 gestreamd op Spotify, wat een ongelooflijk mooie prestatie is.

GEVELD DOOR CORONA
Door een ernstige Covid besmetting en de verstrengde maatregelen in België & Nederland werden alle nog geplande concerten in 2021 geannuleerd. Net zoals vorig jaar was dit een zeer uitdagend en ontwricht jaar waar uiteindelijk 132 concerten werden geannuleerd, waardoor de veerkracht wederom zwaar op de proef werd gesteld.

Website: https://www.guyverlinde.com/

Guy Verlinde- Up On The Mountain

Hits: 1