Nieuwe Single Box of Kings – Molly, My Dear

 

Box of Kings - Molly, My Dear

Molly, My Dear is de nieuwe single van Box of Kings
“Onze meest sfeervolle single tot nu toe”

Over Molly, My Dear
De basis voor de track werd tijdens eenschrijfweekend in Friesland gelegd. Het open veld waar het verblijf aan grensde en de rustgevende omgeving hadden een inspirerende uitwerking op de band.
“Molly, My Dear is onze meest sfeervolle single tot nu toe. Het laat zien dat we als band blijven groeien. We zijn er erg trots op.”

Over de band
Box of Kings is eind 2018 opgericht door Jeroen Doppen en Chris Hordijk. In 2019 bracht de band hun debuut EP ‘Symphony of Superficiality’ uit en werd goed ontvangen. De EP kon op maar liefst 3 nominaties rekenen bij de 3voor12 Gelderland Awards in de categorieën Beste Nieuwkomer, Beste Live-act en Beste Album. De band bracht in2020 de EP ‘Live’ uit.

2021 staat in het teken van de aanloop naar het debuutalbum. De band mikt op een release in de eerste helft van 2022. De
recent uitgebrachte singles ‘Avalon’ en ‘Smoke on the Horizon’ zijn inmiddels al te horen geweest op nationale zenders Arrow Classic Rock en Kink, maar ook buiten de landsgrenzen groeit de aandacht in rap tempo.

Box of Kings zijn:
Chris Hordijk – zang
Jeroen Doppen – gitaar
Rutger Berendsen – bas
Willem van den Berg – drums

Website: https://boxofkings.com/

Box of Kings Live
Photo: Danny van den Berg