R.R. Williams – Unremarkable Lives

 

R.R. Williams - Unremarkable Lives

R.R. Williams – Unremarkable Lives
Format: CD – Vinyl LP – Digital
Label: Black Mesa Records – SonicRendezvous
Release: 2024

Release datum: 9 Augustus, 2024

Weer eens iemand om te ontdekken is R.R. Williams, een nieuwe naam op het Black Mesa Records label (Tim Easton, Beau Jennings, Beth Bombara etc.)

Weinig bekend nog rond deze man, alleen dat jij bij John Moreland in de band heeft gespeeld. Moreland heeft het album ook geproduceerd!

‘Unremarkable Lives’ is het debuut van R.R. Williams uit Tulsa, Oklahoma. R.R. Williams, de voorletters staan voor Reginald Roy, de naam van zijn vader, heeft een verleden als bassist en drummer in punk- en metalbands, maar nadat hij een tijdje in de groep van John Moreland speelde, ontdekte hij de kracht van een man met gitaar die persoonlijke liedjes zingt voor een stille zaal.

Tijdens de coronapandemie begon hij te schrijven en dit is het resultaat. Met hulp van Moreland heeft hij een plaat gemaakt die het beste van heartland rock en akoestische folk combineert. Williams vertelt prachtige verhalen, zoals in het titelnummer waarin hij en zijn vrouw tegelijk hun baan verliezen. En de muziek heeft, ook in zijn stille momenten, een enorme zeggingskracht. ‘Unremarkable Lives’ is een onmisbare plaat voor de fans van John Mellencamp en Zach Bryan, een meer dan krachtig debuut.

Website: https://blackmesarecords.com/collections/r-r-williams

Tracks:
01. Tightrope
02. Photographs
03. The Chase
04. Tulsa
05. Storefronts
06. Last In Line
07. Your Ghost
08. Slowly Sinking
09. Unremarkable Lives