Lonesome Angel & Andere Rockverhalen – Tom Wouters

 

Lonesome Angel & Andere Rockverhalen - Tom Wouters

Lonesome Angel & andere rockverhalen
Auteur: Tom Wouters
Verschijningsdatum: 23-06-2023
Aantal pagina’s: 118
ISBN: 9789464687781
Geïllustreerd: Nee
Verkoopprijs: € 19,50 Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Er zijn veel rocksterren op aarde, maar wie kent hun persoonlijke verhaal?

Velen van ons zijn bekend met het begrip ‘rockster’, maar we weten eigenlijk alleen wat de media over het stardom van de sterren vertellen. Maar wat is het echte verhaal van de sterren, ver weg van de ‘glitter & glamour’?

In ‘Lonesome Angel & Andere Rockverhalen‘ schrijft Tom Wouters korte, compacte verhalen over de persoonlijke levens van 56 bekende en minder bekende rocksterren, over de ‘mens achter de rockster’. Tom Wouters schrijft de verhalen niet alleen met groot inlevingsvermogen over de artiesten, maar ook zijn passie voor en kennis van de muziek komt in de verhalen tot uiting. Het boek wordt vrijdag 23 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

‘Lonesome Angel & Andere Rockverhalen’ is een verzameling van 56 verhalen over bekende en minder bekende rocksterren uit de Verenigde Staten, Europa en Australië. De verhalen gaan over de mens achter de rockster en vertellen over de donkere kanten van de muziekbusiness en de vaak tragische persoonlijke achtergronden van levens en carrières van de artiesten.

Over de auteur
Tom Wouters (Arnhem, 1951) is na een jarenlange carrière als journalist en televisiemaker in Nederland, sinds 2017 actief als muziekjournalist en schrijver in Oostenrijk. Naast muziekrecensies en liner notes voor cd’s van bluesmuzikanten schrijft hij ook korte verhalen. ‘Lonesome Angel & Andere Rockverhalen’ is zijn eerste bundel korte verhalen die in boekvorm is verschenen.

Website:
https://www.facebook.com/blues.traveler.12
https://www.boekscout.nl/

 

Lonesome Angel & Andere Rockverhalen