Joost De Lange Band – Hypnotized

 

Joost de Lange Band - Hypnotized

Joost De Lange Band – Hypnotized
Format: CD
Label: Eigen Beheer
Release: 2022

Release datum: 28 oktober 2022

Een wereldwijde crisis en vrijwel geen live-optredens, de Joost de Lange Band weigerde op de handen te gaan zitten en besloot een nieuw album te maken. Dit betekende nieuwe songs schrijven, eindeloze uren in de repetitieruimte doorbrengen, de studio in voor opnamen,
mixen en masteren en tegelijk een hoesontwerp maken. Op 28 oktober 2022 wordt het resultaat naar buiten gebracht, een nieuw album met de titel ‘Hypnotized’.

Het album bevat 10 eigen songs over ‘Food for thought’, allemaal geschreven door Joost de Lange. Kenmerkend zijn de energieke sound met de nodige power en invloeden van rock, grunge. blues en pop en de steeds weer meeslepende gitaarsolo’s .

‘Hypnotized’ is een indrukwekkende combinatie van kwaliteit en klasse. Dit is niet alleen terug te vinden in de muziek, maar ook in het perfect bij de songs passende hoesontwerp. De band bevestigd hiermee duidelijk waar ze voor staan, stevige gitaarmuziek met een tijdloos geluid.

De Joost de Lange Band met Ramses Donville (B-1985) op de drums, Mitchell Goor (B-1987) op de basgitaar en Joost de Lange (NL-1983) als zanger/gitarist is een power trio met zeer veel ervaring. Met hun lange reeks van live-show’s nationaal en internationaal in clubs en zalen en op festivals weten ze het publiek altijd te raken.

Website: https://www.joostdelangeband.com/index.php/nl/

Tracks:
01. I Won’t Follow
02. Mixed Emotions
03. Hypnotized
04. Love, Fear and Uncertainty
05. The Unknown
06. Shout It All Out
07. Take Me Higher
08. Beyond The Horizon
09. Walk The Line
10. Rush

Album details
– All songs written by Joost de Lange
– Produced by Guido Aalbers, Joost de Lange, Ramses Donville and Mitchell Goor
– Recorded & mixed in the Giesound Studio by Guido Aalbers in Zwolle
– Mastered by Any Vandette in New York
– Artwork by Peter Kortleve at Shortlife in Deventer