Jimmy Diamond – You Radiate

 

Jimmy Diamond - You Radiate

Jimmy Diamond – You Radiate
Format: CD – Vinyl LP
Label: Excelsior Recordings
Release: 2023

Release datum: 10 Maart, 2023

Jimmy Diamond debuteert met ‘You Radiate’. Een indrukwekkende plaat waar de ambitie van af spat. De eerste geluiden zijn lovend.

In de winter van 2021 reisde het rocktrio af naar Los Angeles om met producer Kevin Ratterman de Invisible Creature Studio in te duiken. “Kevin is verantwoordelijk geweest voor de productie en mix van grote helden voor ons, zoals Madrugada, Tyler Ramsey, Ray LaMontagne en My Morning Jacket. Zijn sound is een ontzettend grote inspiratie.” Het is een debuutalbum geworden waar Americana, seventies rootsrock en hedendaagse indierock een solide basis vormen waarop de getalenteerde muzikanten kunnen excelleren.

You Radiate gaat over het hebben en vasthouden van een positieve mindset, ook op de momenten wanneer dat moeilijk lijkt te zijn. Het zijn persoonlijke verhalen: Over het af en toe willen ontsnappen aan de samenleving (No Man’s Land); het omgaan met het verliezen van dierbaren (I’m Still Here); en het verlangen om weer ‘on the road’ te zijn (Chase The Moon). Jim: “In alle songs die ik schrijf wil ik dat er genoeg ruimte is voor eigen interpretatie, zodat de luisteraar zelf een persoonlijke connectie kan hebben met het onderwerp”.

Website: https://www.jimmydiamondofficial.com/

Tracks:
01. So Do I
02. No Man’s Land
03. Two Way Street
04. Let’s Not Get Used To This
05. Chase The Moon
06. In The Dark
07. You Radiate
08. On Purpose
09. Labels
10. I’m Still Here (In All The Things You See)

Jimmy Diamond - Tour