JoosTVD – Doesn’t Ring A Bell
Format: CD
Label: Eigen Beheer
Releasedatum: 2 mei 2020

Een persoonlijke “stamp” op  allerlei stijlen muziek (een mix van pop,jazz, latin, funk, R&B verenigt met een ironische slaps(t)ickhumor. Van al mijn albums is deze- 16e sinds 2005- voor mij de meest complete (kleurijke) produktie tot nu toe.

Geschreven, gespeeld, opgenomen, gemixt en gemasterd door JoosTVD

Bio: Joost De Verdwenen Nederlander komt, zoals je misschien al geraden hebt, uit Nederland. Je zijn naam niet gemakkelijk uitspreken: Juiced? Nou het is een anti-artiestennaam dames en heren! Hij is eerst muzikant. Hij begon als drummer voordat hij zijn hand draaide om te schrijven. Tom “War Baby” Robinson speelde Bomb Won’t Go Off (Fresh Fave), Stupid Songs en Chalky op zijn BBC6 Shows. Doel? Kom elk jaar met een aanstekelijk album.

Discografie (zie Bandcamp)

Gift Shot (2005)
Volumed 10 (2007)
HéJosé (2008)
You Know Your Dad (2009)
When The Left Foot Fits The Right One (2009)
The Vanished Dutchman (2010)
Orson Nietes (2011)
Art Decoy The Bluebeard Boy (2012)
The Ballooning Brouhaha (2013)
I Mimic Me (2014)
Lightning Dutchman (2015)
Open Up My Parachute (2016)
Sagitario (2017)
Just say kNOw (2018)
The Fly On The Wall Routine (2019)
Doesn’t Ring A Bell (2020)

Hits: 0