Concert Ole Børud – 27 maart 2022 – HOFtheater Raalte

 

Concert Ole Børud

Concert Ole Børud
HOFtheater te Raalte
Zondag 27 maart 2022 om 20.00u
Ticket €29,50

In 2016 speelde deze formidabele Noorse zanger-gitarist de pannen van het dak in het mooie Raalter HOFtheater.
Dat is dan ook de reden de recent opgerichte stichting Friends of Fusion deze geweldenaar weer naar Nederland haalt.

Als je de muziek van Steely Dan, Toto, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder mixt, dan krijg je de muziek van Ole Børud. En geloof ons op ons woord: het is zeker niet minder!
Ole heeft een fenomenale stem en zijn gitaarspel doet absoluut niet onder voor dat van Larry Carlton en Robben Ford in hun hoogtijdagen. Daarnaast schrijft Ole prachtige songs. Wij zijn dan ook heel erg blij dat we hem hebben weten te strikken voor een uniek eenmalig concert op Nederlandse bodem.
Hij wordt omringd door een 11-tal Nederlandse topmusici uit o.a. de bands van Beste Zangers, Marco Borsato & Frank Boeijen en het Metropole Orkest, te weten Martin Verdonk (percussie), Mark Stoop (drums), Daniel van der Molen (bas), Tico Pierhagen (toetsen), Danny Maaskamp (gitaar), Peter Lieberom (sax), Martijn De Laat (trompet), Martijn Sohier (trombone) en Velvet Vox (backing vocals), bestaande uit Katie van Steenis, Judith van Drunen en Frederieke Kroone.
En last but not least: we hebben de geweldige geluidsman Lex Amrein in ons midden. Ook niet onbelangrijk, Ole presenteert die dag zijn nieuwe CD, dus des te meer een reden om hier bij te zijn! En de setlist hebben we ook binnen, het wordt helemaal top!

Dit concert wordt naast de inkomsten van de tickets mede gefinancierd door een paar grote sponsoren plus zogenaamde dagsponsoren (max. 25), die op 27 maart overdag de 2e repetitiedag van deze band kunnen bijwonen. Het minimale sponsorbedrag voor dagsponsoren bedraagt € 100 en daar is dan het avondeten (samen met de musici) bij inbegrepen. Dit is een unieke kans om een hele dag op te trekken met topmusici.
NB De avondticket is echter niet inbegrepen!
Wil je dagsponsor worden? Mail dan naar stanley@dijkhuis.com

Onze stichting heeft als doel goede, maar relatief onbekende fusion-musici de kans geven te laten zien wat ze in huis hebben. Wij willen er voor zorgen dat je musici te zien krijgt, die je anders vrijwel zeker niet te zien zou krijgen én we willen hen een goede beloning geven.
Dus: hoort zegt ’t voort en stuur deze nieuwsbrief door naar jouw muziek-liefhebbende vrienden, zodat we er samen een grandioze muziekdag in een uitverkocht huis van kunnen maken.

Ook zou het fijn zijn als je lid wil worden van onze ‘community’ op Facebook.
Lid wordenFacebook pagina Friends of Fusion

Klik hier om kaarten te kopen

Voor en na het concert en tijdens de pauze kun je o.a. de nieuwe CD van Ole kopen. De prijs is €15,00. Graag hiervoor cash geld meenemen (we hebben geen pinautomaat).
Ook zal dan te koop zijn de prachtige nieuwe CD van Peter Tiehuis’ band T5 waarin Martin Verdonk ook speelt (kost ook €15,00).

Website: https://www.facebook.com/oleborudmusic