Benefiet Concert: Concert For Dreams – 4 en 5 november 2022

 

Gerard Kolenbrander organiseert samen met Jelena Olijslager op 4 en 5 november 2022 een benefietconcert voor de Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland.

Het eerste benefietconcert voor de stichting vond afgelopen jaar op 5 november plaats. Dat is zo goed bevallen dat er nu weer veel gemotiveerde bands, muzikanten en gasten zijn die aan het evenement mee willen werken. Daarom is besloten het evenement dit jaar zelfs op twee dagen plaats te laten vinden.

Het wordt een uniek concertweekend op 4 en 5 november: een complete Tribute Night met (Huphter) Classic Rock, (Beast of Maiden) Iron Maiden inclusief Eddy en Female AC/DC Tribute uit Duitsland en Kobus en de Rokkers (Boeren rock) op 4 november.

Op 5 november bijna twee uur lang een Blues All Star Band (met o.a. A.J. Plug) en Dan Annika Anderson en Blues Rock (een vrouw uit Finland – een primeur in Nederland) en dan als afsluiter Strange Kind Of Woman (female Deep Purple Tribute, Ian Paice vond het de beste tribute ever en heeft ook met de band gespeeld) en Stepping Stone Blues/Rock.

Voor meer informatie:
Website: https://concertfordreams.nl/

https://wensambulance.nl/

wensambulance

Over de stichting:

Omdat de stichting afhankelijk is van giften en schenkingen en men werkt met ontzettend veel vrijwilligers, willen wij aandacht vragen voor de ‘Wens Ambulance Oost-Nederland’ door een geweldig ‘benefiet concert’ te organiseren op 4 en 5 november 2022.

Het wordt een enorm spektakel met bands en ( bekende) artiesten die belangeloos hun medewerking verlenen en een avondvullend programma zullen verzorgen.

Als gastheer hebben we Edvard Niessing (voormalig Nederlands radio-dj en nieuwslezer en zeer ervaren presentator) bereid gevonden om deze avond te presenteren.

Op die manier hopen we een mooi bedrag in te zamelen voor dit geweldige doel met behulp van sponsoren en/of donateurs, want financiële steun is voor de ‘Wens Ambulance Oost-Nederland’ essentieel om alle dromen te kunnen verwezenlijken.

Voor sponsoren hebben we sponsorpakketten samengesteld. Zie hiervoor de pagina “Sponsoren”.

Uw individuele donatie kunt u direct aan de Stichting ‘WensAmbulance Oost-Nederland’ overmaken.

Meer informatie vindt u via de pagina “Wens Ambulance”.

U mag uw donatie ook overmaken op de speciaal voor de Benefietavond geopende rekening
NL31KNAB 0408 9829 69 t.n.v. J.Y. van der Staaij.

Uw donatie tellen we dan op bij het bedrag wat we aan het eind van het evenement kunnen overmaken aan de

Stichting ‘Wens Ambulance Oost-Nederland’.

Verder op deze site geven we u meer informatie over de invulling van de Benefietavond Concert for Dreams.

Kaarten kunt u in de voorverkoop voor € 15 via de website van Noaberz kopen.

Zie hiervoor de website Concert For Dreams | Noaberz

De eerste 100 kopers van een ticket voor het Benefietconcert “Concert for Dreams” op 5 november, kunnen een unieke promo CD van AJ Plug kopen voor € 5.
De songs op deze CD zijn: Going Under, I see The Light, Trouble, Better Off Witout You, Crazy For You, Train Of Love.
De CD ligt dan voor u bij de kassa/ entree.