Nieuwe en allerlaatste album van Nederlands trots The Bintangs

 

The Bintangs - These Hands

Bintangs – These Hands
Format: CD
Label: Miller – Sonic RendezVous
Release: 2021
Release datum: 17 september, 2021

Bintangs, de oudste nog spelende rockband van Nederland, opgericht in 1961 door Frank en Arti Kraaijeveld bestaan 60 jaar! Een nieuw album kan dus niet uitblijven.

Met een geschiedenis van zestig jaar kan het niet frisser worden. Tien kakelverse songs, gemaakt door acht handen. Deze handen maakten dit mogelijk. Vette, rockende, heup-schuddende, tranen-trekkende rhythm & blues. Wordt wakker, je bed uit, de straat op! Nieuwe energie, recht uit het hart! De Bintangs hebben het antwoord, de therapie. Zeker dat dit album je in een RADIO MOOD zal brengen!

Bintangs is rock ’n roll pur sang, ongepolijst en meeslepend. Voor veel babyboomers de soundtrack van hun jeugd. Bintangs met een rijke historie in de Nederpop. In 2019 is de band opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. Bintangs heeft vele formaties gekend maar bestaat vandaag de dag uit oprichter Frank Kraaijeveld, Dagomar Jansen, Burt van der Meij en Marco Nicola.

Tracks:
Radio Mood (4:00)
You Gotta Cross the Line (3:51)
Go Go, Give It a Go (3:55)
Back to Memphis (3:47)
Sweet Louisa (4:03)
Roll On, Roll On (3:53)
Buy Yourself a Little Pleasure (4:19)
These Hands (3:37)
Get Alive (3:36)
We Wanna Thank You (3:53)

The Bintangs

Release/Jubileum concert in Muziekfort Beverwijk!
Nieuw album/ nieuw boek

Bintangs de oudste nog spelende rockband van Nederland, opgericht in 1961 door Frank en Arti Kraaijeveld bestaat 60 jaar! Bintangs vieren hun 60 jarig bestaan op zaterdag 18 september 2021 met een nieuw album “These Hands”, een 300 pagina’s tellend boek “Be Frank” en een jubileum concert in het Muziekfort te Beverwijk.

Tijdens de avond de release van het nieuwe album en boek en een full concert van de band. Ook verkoopstands met Bintangs merchandise en verkoop nieuw album en boek. Verder een expositie over de totstandkoming van het boek “Be Frank”, en je kunt een kijkje nemen in de oefenruimte van Bintangs. Sowieso is het Muziekfort al een bezienswaardigheid. Er is volop eten en drinken verkrijgbaar.

Bintangs spelen buiten (overdekt) in een prachtige ambiance op een prachtig stuk cultureel erfgoed met een prachtige lichtshow.
Let op!! Beperkt aantal toegangskaarten!

Op deze speciale avond kun je de speciale Bintangs “60 Years Bag” aanschaffen voor de speciale prijs van €50.- !! Inhoud: Boek “Be Frank”, Nieuwe limited cd “These Hands”, Promo Cd Single “Radio Mood”, T-Shirt 60 years/these hands, Poster!!

De eerste 100 kopers van het boek “Be Frank” krijgen er een originele pagina ontwerpschets van het boek gratis bij! Op aanvraag met handtekening.

Bintangs is rock ’n roll pur sang, ongepolijst en meeslepend. Voor veel babyboomers de soundtrack van hun jeugd. Bintangs met een rijke historie. In 2019 is de band opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. Bintangs heeft vele formaties gekend maar bestaat vandaag de dag uit oprichter Frank Kraaijeveld, Dagomar Jansen, Burt van der Meij en Marco Nicola.

Bintangs release en jubileum concert:
Zaterdag 18 september 2021 (Totaal uitverkocht)

EXTRA data Zondag 19 september 2021 (check tijd op ticketkantoor of Bintangs site)
Muziekfort, Aagtendijk, Vuurlinie 1, 1948 PX, Beverwijk
Start ticketverkoop op 9 augustus 2021 om 12.00u via: Tickets:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/bintangs
Entree €15.-
Deuren open: 18.30
Aanvang concert: 20.30

Tip: kom met de fiets of met openbaar vervoer! Er rijden ook taxi’s!
Houd rekening met mogelijke corona regelgeving zoals het tonen van vaccinatie of test bewijs!

Zie voor route en verdere info:
www.muziekfort.nl
muziekfort@outlook.com
tel: 06 48589446
www.bintangs.nl